Άννα Κορακάκη - Ykmdytldswwzmm : «μπράβο στη σοφία, κάθε θύμα να μιλά χωρίς φόβο» (vid).

Άννα Κορακάκη - Ykmdytldswwzmm : «μπράβο στη σοφία, κάθε θύμα να μιλά χωρίς φόβο» (vid).. Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». «οι συνθήκες ήταν τέτοιες που πολλές φορές δεν μπορούσα να βγάλω την προπόνηση». Τα μηνύματα των δύο κορυφαίων αθλητριών μετά της απόφαση της εοε να επιλέξει δύο γυναίκες για λαμπαδηδρόμους.

Η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκραν πρι του βελιγραδίου. 42 283 просмотра 42 тыс. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Πέθανε στον τοκετό η πρωταθλήτρια σκοποβολής μπομπάνα βελίτσκοβιτς η κορακάκη «λύγισε» από τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της θεσσαλονίκης. Την πέμπτη θέση κατέλαβε η αννα κορακάκη στο πιστόλι 25μ., στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο οσιγιεκ της.

Anna Korakakh Ekana Proponhsh Dipla Se Pontikia Ekaiga Stoxoys Gia Na Zesta8w In Gr
Anna Korakakh Ekana Proponhsh Dipla Se Pontikia Ekaiga Stoxoys Gia Na Zesta8w In Gr from www.in.gr
Η άννα κορακάκη, την τετάρτη 8 απριλίου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 24. Η άννα κορακάκη δήλωσε πως η κατάταξη θα αλλάξει την παρασκευή, μετά το δεύτερο μέρος των προκριματικών, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένη και από το σκοπευτήριο, στο οποίο διεξάγεται το. Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Μπορεί τα φετινά γενέθλια της χρυσής ολυμπιονίκη. Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων εν μέσω καραντίνας. 6η τερμάτισε η άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι στους ολυμπιακούς στο τόκιο. Γενέθλια για την άννα κορακάκη: Η άννα κορακάκη, η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε…

Την πέμπτη θέση κατέλαβε η αννα κορακάκη στο πιστόλι 25μ., στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο οσιγιεκ της.

Την πέμπτη θέση κατέλαβε η αννα κορακάκη στο πιστόλι 25μ., στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο οσιγιεκ της. Όλα τα άρθρα του tag αννα κορακακη. Ασημένιο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του μινσκ. Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων εν μέσω καραντίνας. Η άννα κορακάκη, την τετάρτη 8 απριλίου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 24. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η άννα κορακάκη στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, δείχνοντας αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά στο ρίο. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Η άννα κορακάκη, η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε… Δυνατό μήνυμα από την κορακάκη: Η άννα κορακάκη δήλωσε πως η κατάταξη θα αλλάξει την παρασκευή, μετά το δεύτερο μέρος των προκριματικών, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένη και από το σκοπευτήριο, στο οποίο διεξάγεται το. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. «οι συνθήκες ήταν τέτοιες που πολλές φορές δεν μπορούσα να βγάλω την προπόνηση». Η τούρτα εμπνευσμένη από τον κορονοϊό.

Δυνατό μήνυμα από την κορακάκη: Η άννα κορακάκη δήλωσε πως η κατάταξη θα αλλάξει την παρασκευή, μετά το δεύτερο μέρος των προκριματικών, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένη και από το σκοπευτήριο, στο οποίο διεξάγεται το. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Η ελεονώρα μελέτη υποδέχθηκε στα μεσάνυχτα την άννα κορακάκη. Γενέθλια για την άννα κορακάκη:

Anna Korakakh Aytos Einai O Andras Poy Brhke Stoxo Sthn Kardia Ths Fwtografies Tempo24 News
Anna Korakakh Aytos Einai O Andras Poy Brhke Stoxo Sthn Kardia Ths Fwtografies Tempo24 News from tempo24.news
Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ασημένιο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του μινσκ. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. 6η τερμάτισε η άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι στους ολυμπιακούς στο τόκιο. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Όλα τα άρθρα του tag αννα κορακακη. Η τούρτα εμπνευσμένη από τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι η κορακάκη συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο αγώνισμα το 2016, στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο.

Γενέθλια για την άννα κορακάκη: Το «χρυσό πιστόλι» της ελλάδας έτοιμο να πυροβολήσει ξανά! Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ασημένιο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του μινσκ. 6η τερμάτισε η άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι στους ολυμπιακούς στο τόκιο. Υπενθυμίζεται ότι η κορακάκη συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο αγώνισμα το 2016, στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο. Η τούρτα εμπνευσμένη από τον κορονοϊό. Άννα κορακάκη & κατερίνα στεφανίδη: Έσταζαν τα ταβάνια, έκανα προπόνηση δίπλα σε ποντίκια. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη της κατάταξης. Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα άννα κορακάκη: Τα μηνύματα των δύο κορυφαίων αθλητριών μετά της απόφαση της εοε να επιλέξει δύο γυναίκες για λαμπαδηδρόμους.

Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Γενέθλια για την άννα κορακάκη: Χάλκινη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπλων. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.

Anna Korakakh Dikaio Na Anablh8oyn Oi Olympiakoi Agwnes Onsports Gr
Anna Korakakh Dikaio Na Anablh8oyn Oi Olympiakoi Agwnes Onsports Gr from onsports.bbend.net
Η άννα κορακάκη, την τετάρτη 8 απριλίου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 24. Γενέθλια για την άννα κορακάκη: Η τούρτα εμπνευσμένη από τον κορονοϊό. Η ολυμπιονίκης του ρίο συμμετείχε και στους δύο τελικούς, 10 μέτρα και 25 μέτρα πιστόλι. Μπορεί τα φετινά γενέθλια της χρυσής ολυμπιονίκη. Τα μηνύματα των δύο κορυφαίων αθλητριών μετά της απόφαση της εοε να επιλέξει δύο γυναίκες για λαμπαδηδρόμους. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. 6η τερμάτισε η άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι στους ολυμπιακούς στο τόκιο.

42 283 просмотра 42 тыс.

Κορακάκη και πετρούνιας οι σημαιοφόροι της ελλάδας στο τόκιο, γιώργος γαμπιεράκης. Χάλκινη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπλων. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Άννα κορακάκη & κατερίνα στεφανίδη: Η άννα κορακάκη δήλωσε πως η κατάταξη θα αλλάξει την παρασκευή, μετά το δεύτερο μέρος των προκριματικών, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένη και από το σκοπευτήριο, στο οποίο διεξάγεται το. Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων εν μέσω καραντίνας. Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Η άννα κορακάκη, η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε… «μπράβο στη σοφία, κάθε θύμα να μιλά χωρίς φόβο» (vid). Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Η άννα κορακάκη, την τετάρτη 8 απριλίου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 24. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η άννα κορακάκη στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, δείχνοντας αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά στο ρίο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama